woensdag 10 juni 2009

Bad credit autolening - Koop uw droomauto ondanks negatief BKR

Er zijn vele redenen waarom mensen geen geld kunnen lenen door persoonlijke problemen. Meestal vanwege hun onvermogen van het niet betalen van eerdere leningen, kredietverstrekkers willen daarom hun geld niet op het spel zetten en weigeren de aanvraag.
Maar er is goed nieuws voor deze mensen die nog meer willen lenen ondank hun negatief BKR, de bad credit autolening is voor deze reden ingevoerd

Het is een speciaal gestructureerde lening bestemd voor mensen die een auto willen kopen ondanks hun negatief BKR. Omdat een auto meer noodzakelijk is dan luxe en het heel belangrijk is voor iedereen om een eigen auto te hebben, zijn onderzoekers op het idee gekomen om een autolening in te voeren voor mensen met negatief krediet. Daarom zijn auto beschikbaar voor iedereen die er één wilt.

Om een lage rent autolening te verkrijgen is online research heel belangrijk. Er zijn meerdere geldverstrekkers op de online markt die klaar zijn om een stuk uit hun rentes te knippen omdat er zoveel concurrentie is. Zo kan de lener beslissen over de deal die hij geschikt vind en kan deze vergelijke met tarieven van andere geldleners. Ga dus nooit maar bij één bedrijf vragen voor een offerte, probeer er zoveel mogelijk te maken bij verschillende bedrijven en probeer altijd voor de laagste rente, desondanks je negatief krediet.

Er zijn 2 manieren bij het verkrijgen van een bad credit autolening, één via de veilige manier en één niet gedekt. Voor de beveiligde manier is er een onderpand nodig zoals een huis of iets anders kostbaars. Zo is de geldverstrekker er zeker van dat hij zal terug betalen en kan de rentevoet veel verlaagd worden. Maar er is ook een niet gedekte manier als er geen onderpand is. Hou er wel rekening mee dat bij de gedekte manier er een groot stuk van de rentevoet verdwijnt maar bij de ongedekte manier niet, daarom raad ik u best aan uw huis of iets anders als onderpand te gebruiken.

Voor meer informatie over goedkoop geld lenen
Share/Save/Bookmark

5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt mij zeer onverstandig om nog een lening aan te gaan wanneer je een negatief BKR hebt. Beter ga je sparen totdat deze positief is en dan voorzichtig een lening aan gaan. Het beste ga je dan naar een vergelijkingssite als http://www.autogeldlenen.nl en vraag je zoveel mogelijk offertes aan. Maar lenen zonder BKR is een no go.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier: http://vlotgeldlenen.nl/minilening-categorie/ gelezen dat minileningen er voornamelijk zijn voor kleine bedragen, en dat bij hogere leningen altijd sprake is van een BKR check. Is dit niet het geval?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, meine damen und herren.

  kredite benötigen, um zu lösen die finanziellen probleme aller art? Ich bin ein kreditgeber, ein international anerkannter meine handlungen, die der unterstützung der unternehmen.

  Ich habe den ehrgeiz, alle menschen zu helfen in finanziellen schwierigkeiten.

  Bitte kontaktieren sie mich per e-mail für weitere informationen.
  die sozialen, mein engagement.

  E-mail: clausetafilon@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Label Cloud